Фото: И. Прерадовић

Жири 73. Фестивала професионалних позоришта Војводине у саставу: театролог др Зоран Максимовић (председник), драматург Молина Удовички-Фотез и новинар публициста Татјана Њежић донео је једногласну одлуку да се глумцима Аљоши Ђидићу и Милану Ковачевићу доделе награде за најбољу мушку улогу (Борис) и за најбољу епизодну улогу (Борисов отац) у представи „Свет могућности“. Поред тога, у оквиру овог фестивала, установљена је награда Радио телевизије Војводине за најбољу представу у целини. Она је такође припала представи „Свет могућности”.

Представа је премијерно приказана 6. априла 2024. године на сцени „Пера Добриновић“ и ауторски је пројекат редитеља Хариса Пашовића. Представа говори о стварним животним борбама особа са инвалидитетом и њихових породица. Од премијере до данас представа је остварила бројна гостовања у земљи и региону, а публика СНП-а може је гледати у уторак 22. октобра на сцени „Пера Добриновић“.

У представи играју: Гордана Ђурђевић Димић, Лидија Стевановић, Сања Ристић Крајнов, Јелена Антонијевић, Мина Павлица, Марија Фелдеши, Милан Ковачевић, Марко Савковић, Вукашин Ранђеловић, Аљоша Ђидић, Александар Сарапа, Раде Перовић.